Нов обрат: Клара Чиа изневерила на Жерар Пике с Пеп Гуардиола


Нов обрат: Клара Чиа изневерила на Жерар Пике с Пеп Гуардиола
Снимка: Instagram

20043 0

Раздялата на Жерар Пике с Шакира "взриви" света. Испанският защитник, който тогава изневери на половинката си, не показа много угризения за действията си, след като бурканче сладко се превърна в неговата гибел.

Сега испанското издание "SPORT" съобщава за сериозен обрат в любовния триъгълник между Пике, Шакира и новата партньорка на вече бившия футболист - Клара Чиа. 

Според източника Чиа също не е била вярна на бившия играч на Барселона. Медията смята, че тя може да е имала тайна връзка с мениджъра на Манчестър Сити Пеп Гуардиола. Говори се, че Гуардиола познава Чиа, защото децата му са учили в същото училище като нея.

Триъгълникът на изневярата продължава да се разширява и включва имена, които човек никога не би могъл да си представи. Говори се обаче, че аферата на Чиа с Гуардиола е била да се разплати с Пике, който е "палувал" зад гърба ѝ с млад адвокат.

Изглежда, че няма проблеми между двойката в публичните им изяви или публикации в социалните мрежи, но хората отлично знаят, че интернет пространството рядко показва реалността.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пике се оплака от нападките на феновете на Шакира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички