"Ще е сбъдната мечта"! Аржентински треньор пожела да тренира Лео Меси


"Ще е сбъдната мечта"! Аржентински треньор пожела да тренира Лео Меси
Снимка: GettyImages

2136 0

Треньорът на Нюелс Олд Бойс - отборът, който начерта пътя към големия футбол за Лео Меси - Габриел Хайнце, сподели, че мечтае един ден да ръководи тима с легендарния аржентинец в състава си.

Сагата

Неяснотите около продължението на величествената кариера на Меси са много. Очаква се той да не поднови договора си с ПСЖ, а най-често бива свързван със завръщане в Барселона. Един от първите клубове, посочени като евентуална следваща негова дестинация обаче бе именно Нюелс.

Евентуално завръщане на Лео в родината му, поне към момента, изглежда малко вероятно. Въпреки това, Хайнце изрази надежди, че един ден, докато той е треньор на отбора, това ще се случи.

Да тренираш Меси

"Разбира се, би било сбъдната мечта да тренирам Лео. Кой не би искал дае наставник на най-добрия футболист в света", коментира специалистът пред "Telefoot" и продължи.

"Той е фен на Нюелс още от дете. Разбира се, нещо подобно би било страхотно", допълни още той.

Стари познайници

Любопитен факт е, че Меси и Хайце споделят една съблекалня по време на съвместния им период в националния отбор на Аржентина. Двамата изиграват 36 мача заедно. Хайце бе част от кръвния враг на Барселона Реал Мадрид, а по-късно също носеше екипа и на ПСЖ, където се намира в момента Меси.

В Испания обаче смятат, че това няма да е задълго.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички