Жерар Пике призна, че все още не е поздравил Меси за Мондиал 2022, обясни и защо


Жерар Пике призна, че все още не е поздравил Меси за Мондиал 2022, обясни и защо
Снимка: Getty Images

5977 0

Жерар Пике призна, че до ден днешен не е поздравил Лео Меси за триумфа му на Световното първенство по футбол. Бившият централен защитник на Барса даде интервю пред инфлуенсъра Джон Нелис, като обясни, че след оттеглянето си е трябвало тотално да се откъсне от света на футбола. 

" След пенсионирането си исках напълно да прекъсна връзката. Отидох на почивка, защото последните няколко месеца като футболист бяха много трудни. Не видях нито един мач от Световното първенство, а от финала само част", обясни каталунецът. Трябва да припомним, че бившият играч сложи край на кариерата си, възползвайки се от паузата заради Световната купа в Катар.

Въпреки факта, че все още не го е поздравил, Пике похвали аржентинеца и го избра за най-добър нападател. Списък, който беше завършен с Икер Касияс , в категорията на вратарите, Пуйол , като защитник, и Сеск Фабрегас , като полузащитник.

И накрая, каталунецът се позова на продължаващата битка между Кристиано Роналдо и аржентинеца. " През последните години със сигурност бих избрал Меси. И той показа, че дори на 35 години може да се състезава. Той е най-добрият играч в света и го показа на Световното първенство" , каза той.

Още преди отказването си от професионалния футбол, Пике заформи страхотен скандал с бившата си половинка Шакира, а войната им продължава и до ден днешен на всички фронтове. Ето по какъв начин колубийската певица се опитва да си отмъсти на футболиста, тормозейки родителите му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички