Барселона няма как да се раздели с "чупливия" Дембеле през лятото


Барселона няма как да се раздели с "чупливия" Дембеле през лятото
Снимка: Getty Images/Gulliver

982 0

Изглежда, че и през следващия сезон Усман Дембеле ще остане играч на Барселона. След несигурните финасови времена както при каталунците, така и като цяло във футбола, едва ли ще се намери отбор, който да плати 60 млн. евро за него. Освен това честите му контузии не улесняват ситуацията.

Преди последната му контузия агентът на Дембеле се срещна с клуба, за да обсъди евентуален трансфер през лятото. На нея е решено, че бъдещето му ще бъде решено от формата му, но тогава със сигурност не са предполагали, че ще бъде отново извън игра за толкова дълго време - 6 месеца.

В последните 3 години френският национал е получил 7 мускулни контузии и заради това няма как да се намери отбор, който да похарчи много пари за него, въпреки че притежава много качества. През 2017 година каталунците похарчиха 124 млн. евро за Дембеле и затова искат да си върнат поне половината от инвестицията. С очертаващата се криза обаче от пандемията от коронавируса това ще е доста трудно. Междувременно от Барселона вече има вариант, ако се провалят с Неймар и Лаутаро Мартинес - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички