Барселона изненадващо поглежда към 30-годишен ас на Ювентус


Барселона изненадващо поглежда към 30-годишен ас на Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1413 0

Барселона има изненадваща трансферна цел. Това е 30-годишният босненски национал Миралем Пянич. Макар все още всичко да е в начален етап, името на играча на Ювентус е сред първите места по приоритет в списъка на каталунците за следващия трансферен прозорец.

Барселона смята, че той е в перфектна форма и ще пасне идеално на схемата на отбора. Освен това са впечатлени и от опита му в италианския футбол - 4 сезона в Ювентус и 5 сезона преди това в Рома.

Той никога не е пропускал повече от месец през деветте си години в Италия, а най-сериозната му контузия в Торино го изключи само от два мача. Пянич е един от най-желаните халфове на пазара в момента, дори на 30-годишна възраст, което означава, че Барселона вероятно ще се изправи пред конкуренция в търсене на услугите си. Това не е първият път, когато е свързван с трансфер на "Камп Ноу", като през 2018 година имаше такива спекулации. Той обаче остана в Торино и дори подписа нов договор.  А ето какво каза Кике Сетиен по адрес на потенциалното завръщане на Неймар на „Камп Ноу“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички