Барселона изясни основен детайл за предстоящия трансферен прозорец


Барселона изясни основен детайл за предстоящия трансферен прозорец
Снимка: Getty Images

1334 0

Мнозина очакват Барселона да бъде един от най-активните отбори по време на трансферен прозорец, след като настоящият сезон окончателно приключи. Редица големи имена се свързват с испанския гранд, а изданието "Sport" разкри основен детайл за предстоящото лято на каталунците.

Ръководството на Барса ще действа бързо

Според авторитетното испанско издание управата на "блаугранас" си е поставила за цел да финализира всички свои летни трансфери до началото на лятното си турне, което ще стартира в края на юли.

Според информацията в това число се включва и евентуалното завръщане на Меси на "Камп Ноу". Най-различни източници пък споменаха, че плановете на аржентинеца съвпадат с тези на Барса, тъй като и той иска да разреши въпросителните около бъдещето си много скоро.

Поради финансовата ситуация на "Камп Ноу" мнозина експерти вярват, че Барса ще цели привличането най-вече на футболисти, които свободни агенти. Имена като Пиер-Емерик Обамеянг (Челси) и Илкай Гюндоган (Манчестър Сити) се свързват с каталунския гранд.

Трансферите в Барселона се превърнаха в гореща тема през последните няколко години, а наскоро стана ясно кой "дърпа конците" на "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички