Хитро: Барселона работи с Интер Маями по трансфера на... Лионел Меси


Хитро: Барселона работи с Интер Маями по трансфера на... Лионел Меси
Снимка: Getty Images

3647 0

Барселона работи върху обратния трансфер на Лионел Меси в клуба съвместно с американския Интер Маями. Договорът на суперзвездата с ПСЖ изтича в края на юни и по всичко личи, че двете страни няма да подпишат нов.

Аржентинецът има много щедро предложение от Саудитска Арабия, но все още има вариант той да се върне на "Камп ноу" или да заиграе в американския Интер. Желанието на футболиста е да се върне в Каталуня, където има дом, бизнес и семейството му беше щастливо.

Въпреки раздялата със Серхио Бускетс и Жорди Алба, завръщането на Меси в Барселона все още изглежда трудно от финансова гледна точка. Затова Барселона и Интер Маями работят по сделка, при която звездата през лятото ще подпише с американците, а след това те ще го дадат под наем на каталунския гранд за 6 или 18 месеца.

Такъв вариант вече е обсъждан през миналата година, но е бил изоставен. Сега обаче той изглежда най-доброто решение според двата клуба. Меси също може да е доволен, защото ще бъде във форма за Копа Америка 2024, пише "L'Equipe". Междувременно, Барселона прехвърли изцяло отговорността за трансфера на Меси на него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички