Барселона иска да се раздели с петима играчи преди предсезонното турне в САЩ


Барселона иска да се раздели с петима играчи преди предсезонното турне в САЩ
Снимка: Getty Images

2767 0

Докато Барселона има сравнително успешен летен трансферен прозорец по отношение на входящите сделки, от клуба изпитват сериозни затруднения да се сбогуват с играчи досега. Единственият напуснал по взаимно съгласие е Самуил Умтити.

Като се имат предвид финансовите затруднения на каталунците, от съществено значение е Барселона да направи значителни продажби на играчи това лято. Въпреки че все още не са успели да го направят, те се надяват да обявят поредица от трансфери през следващите няколко дни.

Петимата, с които Барса иска да се раздели още в идните дни

Барселона се надява да продаде Клеман Ленгле, Алекс Коладо, Франк Кесие и Сержиньо Дест. И това да се случи преди заминаването на отбора за САЩ, където ще има предсезонно турне.

Барселона преговаря с Тотнъм за сделка за Ленгле и се надява да постигнат пробив през следващите няколко дни. Коладо е близо до присъединяване към Реал Бетис със свободен трансфер, въпреки че сделките на Кесие и Дест ще бъдат трудни за разрешаване преди сряда.

Преместването на Пабло Торе под наем в Жирона също се очаква да бъде разрешено през следващите няколко дни, в сделка, която ще накара Ориол Ромеу да се присъедини към Барселона. По-рано пък имаше информация, че Сити се надява на размяна на играчи с каталунците, като тяхната цел е Де Йонг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички