"Крия му кока-колата и сладкото": В Барселона притеснени за теглото на Лапорта


"Крия му кока-колата и сладкото": В Барселона притеснени за теглото на Лапорта
Снимка: Getty Images

1090 0

Съветникът на Жоан Лапорта Енрик Масип обясни проблемите на боса на Барселона с наднорменото тегло. Той "оправда" качените от него килограми със стреса, който постът му му създава.

"Много хора казват: "Вижте колко е дебел...". Но стресът, откакто дойде в клуба, е огромен. Отборът, който беше на светлинни години от спечелването на титлата в Ла Лига... Това поражда тревога", заяви Масип, цитиран от "Marca".

"Когато съм наоколо, контролирам нещата. Казвам му да не пие кока-кола и му прибирам сладкишите... Държа се толкова строго, колкото бих се държал с баща ми, защото ние с Жоан имаме страхотни лични отношения. Опитвам се да се грижа за него. Казвам му да се разходим, спортуваме заедно", допълва той.

По-рано и самият Лапорта призн, че е минал на диета, за да свали излишните килограми.

"Казват ми: "Един ден ще се пренапрегнеш". Но бъдете сигурни, че за известно време още ще имам сили. Добре съм, но имам наднормено тегло и минах на диета. Спазвам я, наистина смятам, че трябва да отслабна. По-рано повече спортувах, но сега нямам толкова време за това", каза той в началото на месеца. Въпреки финансовите си проблеми Барселона се похвали с рекордни приходи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички