"Не Реал, а Барселона взе по-големия бразилски талант" - агент с категорично мнение за трансферите в Ла Лига


"Не Реал, а Барселона взе по-големия бразилски талант" - агент с категорично мнение за трансферите в Ла Лига
Снимка: Getty Images

8046 0

По-рано тази седмица Барселона подписа с Витор Роке от Атлетико Паранаензе. 18-годишният играч, който няма да се присъедини до 2024 г., подписа седемгодишен договор с шампиона на Ла Лига.

Това означава, че двама от най-обещаващите млади играчи на Бразилия (Роке и Ендрик Фелипе) ще се насочат към двата най-големи клуба в Испания през следващата година и разбираемо е, че са направени сравнения между двамата. Андре Кюри, който е представител на Роке, смята, че Барселона е получила по-добра сделка в сравнение с Реал Мадрид за Ендрик.

Реал или Барселона е направил по-голям трансферен удар?

"Ако ме попитате кой е направил по-добрият трансфер - Барса или Мадрид, това е много ясно. Вече съм го казвал в други интервюта и го повтарям отново. Според мен Витор е по-добър от Ендрик. Винаги в живота си се опитвам да бъда безпристрастен, но виждам Витор Роке да играе с номер девет за Бразилия. Заради всичко. което прави във всеки мач с Атлетико Паранаензе", сподели той пред Sport.

В Испания очакват силно представяне и от двамата

Независимо кой се смята за по-добър дали Барселона, или Реал Мадрид, то със сигурност ще бъдат абсолютно възхитени от подписите си съответно на Роке и Ендрик. А и двамата със сигурност ще бъдат основни играчи в Ел Класико за много години напред, направиха бързо своята прогноза в Испания.  По-рано същият агент разкри, че Роке е бил силно желан от Тотнъм и Манчестър Юнайтед, но неговото решение е било само едно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички