"Аз съм в най-добрия отбор в света": Федерико Валверде отряза брутално Челси


"Аз съм в най-добрия отбор в света": Федерико Валверде отряза брутално Челси
Снимка: Getty Images

5047 0

Един от ключовите футболисти на Реал Мадрид - Федерико Валверде, направи на пух и прах слуховете, че ще премине в Челси през лятото с коментар, с който тотално "отряза" лондончани.

"Челси? Не, не… Аз съм в Мадрид, опитвам се да се насладя на всеки момент. Аз съм в най-добрия отбор в света и се опитвам да оставя отпечатъка си. Искам да продължа да печеля трофеи за феновете на Реал Мадрид", категоричен бе Валверде пред "ESPN Argentina".

От началото на месец юни се появяват най-различни информации, че Челси е готов да предложи голяма сума пари, за да привлече Валверде и да подсили халфовата си линия с него, но ето, че уругваецът сложи край на тези слухове с категоричния си коментар.

Феде Валверде успя да се наложи в стартовата единайсеторка на Реал Мадрид и се представи чудесно през вече изминалия сезон 2022/23. Именно тези изяви накараха известното издание "Transfermarkt" да го оцени на 100 милиона евро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тони Кроос с коментар за трансфера на Белингам в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички