Шеф в Барселона към Атлетик Билбао: Протестирайте колкото искате, трите точки са наши


Шеф в Барселона към Атлетик Билбао: Протестирайте колкото искате, трите точки са наши
Снимка: Getty Images/Guliver

1528 0

Барселона победи Атлетик Билбао с минималното 1:0 в мач от 25-ия кръг на Ла Лига. Присъщо за двубой с подобен заряд, срещата не премина без ексцесии и скандали.

Играчите, треньорът и феновете на домакините бяха бесни, след като техен гол в самия край на мача бе отменен. Това обаче изобщо не жегна отсрещата страна. 

Директорът на каталунците - Жорди Кройф, излезе с лаконичен коментар след случилото се. Той заяви, че който иска, може да протестира, но трите точки са на сметката на неговия клуб.

"Можете да протестирате колкото си искате, но ВАР бе справедлив 99% от времето. За съжаление на Билбао, имаше игра с ръка. Поздравления на Билбао за пресата, но ние взимаме трите точки", коментира той, цитиран от "Actualite Barca". 

Треньорът на "лос кулес" Шави от своя страна не реагира толкова остро на претенциите от съперника. Той обаче остана разстроен от действията на привържениците на Атлетик спрямо Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички