Карло Анчелоти остана доволен от победата над Шахтьор Донецк и обяви каква е следващата цел


Карло Анчелоти остана доволен от победата над Шахтьор Донецк и обяви каква е следващата цел
Снимка: Getty Images

977 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти коментира победата с 2:1 срещу Шахтьор Донецк в Шампионска лига. В група F "Лос бланкос“ са с 3 победи от 3 мача и са с пълен актив от точки. Според италианеца тимът му изцяло контролира групата, така че може да фокусира вниманието си върху Ла Лига.

" Доволен съм, играхме добре. Съперникът ни също беше на ниво. Може би ни трябваше повече точност пред гола, но по-важното е да създаваме положения, а ние го направихме. В един момент изпуснахме инициативата, почувствахме се твърде комфортно. Затова се наложи на полувремето да им припомня, че мачът не е свършил. Показахме много добър футбол, но това бе един от тези опасни мачове, в които като не си отбележиш попаденията, може да бъдеш застигнат", заяви Анчелоти.

" Валверде игра добре, Тони Кроос контролираше владеенето на топката добре. Разбира се, че интензитетът е важен, но няма как да е перфектен през цялото време. Важно бе да поемем контрола над групата, за да може да се концентрираме върху Ла Лига по-спокойно.", допълни наставникът.

Вижте още: Карло Анчелоти изравни сър Алекс по брой победи в Шампионска лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички