Екс вратар на Реал втрещи с признания за Меси и Роналдо, Раул се оказа "най-спокоен"


Екс вратар на Реал втрещи с признания за Меси и Роналдо, Раул се оказа "най-спокоен"
Снимка: Getty Images/Guliver

2901 0

Бившият полски вратар Йежи Дудек, който бе част от Реал Мадрид и Ливърпул през първото десетилетие на новия век, вече може да се похвали със своята издадена автобиография.

Стражът бе част от емблематичния финал в Шампионска лига на "мърсисайдците" срещу Милан, в който той спасява куп дузпи и по този начин е с главна заслуга за триумфа. В книгата си той коментира голяма част от звездните съотборници и съперници, с които е играл.

"Меси е голям провокатор, каквито бяха Барселона и треньорът Пеп Гуардиола. Винаги са готови да те дразнят и много често им се получава перфектно. Виждал съм и съм чувал Меси да говори такива груби неща на Пепе и Рамос, че дори не може да си представите да излязат от устата на човек, който изглежда толкова спокоен и симпатичен", пише Дудек, цитиран от италианското издание "Ил Постичипо".

"Раул е много арогантен, но като цяло беше нормален. Кристиано Роналдо е много егоцентричен и има невероятно желание да печели. Сигурен съм, че предпочита отборът му да спечели 1:0 с негов гол, отколкото с 5:0, но той да не вкара. Като изключим това, е нормален човек, но разбирам, че не всеки може да хареса, когато не го познава", обяснява полският ветеран.

Eто как се разви дербито на Ливърпул с Арсенал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички