В Реал Мадрид ще избират между трима треньори, ако Карло Анчелоти си тръгне


В Реал Мадрид ще избират между трима треньори, ако Карло Анчелоти си тръгне
Снимка: Getty Images/Guliver

2319 0

Реал Мадрид определено не се намира в най-добрата си форма и това е предизвикало безпокойство у президента на клуба Флорентино Перес, който обмисля дали да се раздели с мениджъра Карло Ачелоти след края на сезона, твърдят различни информации.

Мадридчани се справят отлично в Шампионска лига. Настоящият европейски шампион победи Ливърпул с 5:2 на "Анфийлд" и си осигури комфортна преднина преди срещата реванш от осминафиналите на най-комерсиалния европейски турнир. Възпитаниците на Карлето обаче са със 7 пункта зад първенеца в Ла Лига Барселона и според мнозина това е повод за притеснение.

Вариантите пред Флорентино Перес

Съобщава се, че Перес има три варианта за нов треньор на "кралете", а това са доказали се имена в бранша. Става дума за Маурисио Почетино, Томас Тухел и легендата на Реал - Раул Гонзалес, като се смята, че и тримата биха проявили интерес към треньорския пост на "Бернабеу".

Почетино вече дълго време чака оферта от европейски гранд, след като беше уволнен от ПСЖ. Тухел в момента също е безработен, тъй като бе уволнен от Челси в началото на кампанията. Раул пък впечатлява с уменията си, водейки "Б" отбора на мадридчани - Реал Кастиля.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шави обиди остро Дани Карвахал по време на "Ел Класико".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички