Карло Анчелоти не вижда проблем в атаката на Реал Мадрид, вкарва повече от всички отбори в Ла Лига


Карло Анчелоти не вижда проблем в атаката на Реал Мадрид, вкарва повече от всички отбори в Ла Лига
Снимка: Getty Images

1237 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди сблъсъка на неговия отбор от Ла Лига срещу Реал Бетис в неделя. "Лос Бланкос" влизат в мача в колеблива форма откъм резултаи, след като победиха Ливърпул на Анфийлд с 5:2, а след това загубиха с 1:0 у дома от големия съперний Барселона.

Анчелоти очаква труден сблъсък за Реал Мадрид

"Изправяме се срещу Реал Бетис, който е организиран отбор и играе много добър и атрактивен футбол. Ще бъде труден мач, няма място за грешка и ще направим всичко възможно, за да спечелим.  Отборът е в добро физическо състояние и играчите се възстановяват. Менди трябва да се върне следващата седмица", заяви Анчелоти.

За поражението от Барселона Анчелоти остава с положителна нагласа

"Гледах мача на повторение и заставам зад нещата, които казах. Трябва да подобрим нещата и повечето от нещата, които направихме, бяха направени добре", каза той.

Винисиус имаше колебливо представяне в двубоите срещу Барселона, но Анчелоти подкрепи своя нападател. "Той е играч, който допринася и е фокусиран върху това, което трябва да направи. В последните няколко мача той беше силно следен, но важното е, че той не губи желание или страст да играе".

"По отношение на атаката, вкарахме повече голове от всеки друг отбор в лигата. В последните два мача не бяхме толкова ефективни, но три дни преди това вкарахме пет на "Анфийлд", допълни Анчелоти, който за пореден път е категоричен, че не приема загубата от Барселона като заслужена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички