Анчелоти и капитанската лента убеждават Начо да остане в Реал Мадрид


Анчелоти и капитанската лента убеждават Начо да остане в Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

1068 0

В момента Реал Мадрид претърпява труден момент, като се раздели с някои важни играчи. Най-голямата загуба определено е тази на Карим Бензема, който вече обяви, че си тръгва.  Еден Азар, Мариано Диас и Марко Асенсио също са на път да напуснат клуба, а доскоро се смяташе, че Начо Фернандес ще се присъедини към тях.

Важната роля на Начо в съблекалнята

Начо изглежда има предложение от Интер да опита ново преживяване на 33 години. Въпреки това, според Marca Начо сега е настроен да остане в клуба. Тъй като "Лос Бланкос" не раздават дълги удължения на договори над 30 години, изглежда вероятно той ще подпише нов едногодишен договор с клуба.

Те отдават промяната в мисленето му на доверието, което Карло Анчелоти му гласува, както и на привлекателността да бъде капитан на клуба. С напускането на Бензема Начо става най-опитният оставащ играч на Реал Мадрид, редом с Лука Модрич и Тони Кроос зад него за капитанската лента.

Ако Начо остане, тогава това ще представлява ценна приемственост в съблекалнята, което преди лятото на големи промени може да бъде важно за отбора. По същия начин, дори и Начо да не играе винаги, той си остава ненадминат професионалист и пример за останалата част от отбора, което го прави добър кандидат за ролята. По-рано Карло Анчелоти заяви, че е останал изненадан от решението на Карим Бензема и начина на съобщаване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички