Анчелоти останал изненадан от решението на Бензема, казал е за напускането в последния момент


Анчелоти останал изненадан от решението на Бензема, казал е за напускането в последния момент
Снимка: Getty Images

3079 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели, че е разбрал за решението на Карим Бензема да напусне клуба в неделя сутрин. Изглежда, че италианецът е останал изненадан, но сподели, че разбира нападателя и заслужава огромно уважение за това, което е постигнал.

Решението на Бензема


"Бензема ни каза за решението си да напусне клуба тази сутрин, беше наистина неочаквано. Напускането му беше изненадващо, сега имаме време да помислим какво да правим. Ще подпишем с нападатели", сподели наставникът и даде подробности за сбогуването с него.

Хладно сбогуване с Бензема? Не мисля така, клубът ще се сбогува с него в следващите дни. Трябва да вземете предвид и начина на съществуване на Бензема. Той е много срамежлив и не обича големите неща.

Заслужени похвали към нападателя

"Тренирал съм един от най-добрите в света. Не само като нападател, а като завършен футболист. Той е страхотен човек, мил, скромен, сериозен. Не можем да бъдем щастливи, но трябва да го уважаваме. Той си спечели правото да решава. Той е направил легендарни, незабравими неща.

Беше изненада, но е част от процеса на преход. Има време да помислим какво ще правим. Говорих с него тази сутрин и той ми каза, че си тръгва. Показах му цялото си уважение за всичко, което направи", допълни Анчелоти. Към този момент Реал се разделя с общо четирама, като ще спести не малка сума пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички