Начо може да се превърне в петата раздяла в Реал Мадрид само за няколко дни


Начо може да се превърне в петата раздяла в Реал Мадрид само за няколко дни
Снимка: GettyImages

2307 0

Реал Мадрид може да се сбогува с пети играч през тази седмица, тъй като продължават съмненията относно бъдещето на универсалния войн Начо Фернандес.

Пети играч е пред раздяла с Реал Мадрид

През уикенда "лос блакос" обявиха напускането на Марко Асенсио, Еден Азар, Мариано Диас и накрая Карим Бензема. При условие, че Лука Модрич и Тони Кроос подновят сделката си това лято, както се очаква, остават два нерешени случая. "Сантяго Бернабеу" скандираше "Себайос, остани“ в последния ден от сезона срещу Атлетик Билбао и се смята, че той е по-вероятно да остане.

Това обаче не може да се каже за Начо. 33-годишният играч е на път да стане най-дълго служилият играч в Реал Мадрид, след като Бензема напусна. Но сле изтичане на договора Начо се твърди, че е по-близо до напускане, отколкото да остане, според Marca.

Те се позовават на интереса на Интер, тъй като смятат, че опитът на Начо ще им бъде от огромна полза в Серия А. "Нерадзурите" обаче не са единственият заинтересован отбор.  Начо беше постоянна и надеждна опция за мадридчани през последното десетилетие без изобщо да изисква титулярно място или голям договор. Загубата му би била удар не само за техния отбор, но и за клубната култура. След обявяването за напускането на Бензема, само 24 часа по-късно, изглежда е ясна неговата нова дестинация - а именно Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички