Добри новини за Шави след мача с Айнтрахт, Депай отново на терена


Добри новини за Шави след мача с Айнтрахт, Депай отново на терена
Снимка: Getty Images

1530 0

Барселона се прибра в Каталуния след ремито с Айнтрахт (Франкфурт) в четвъртък вечер, а добри новини съпътстваха първата трнировка на "блаугранас". Заниманието бе по-интензивно за резервите, а със завръщането на Люк де Йонг, преболедувал ковид, бе забелязан и Мемфис Депай.

Нидерландецът блестеше с избръснатото си лице, което бяхме свикнали да виждаме с брада през последните месеци и, въпреки че се очаква играчът да пропусне визитата на Леванте, той ще бъде на разположение в най-скоро време. Каталунците обявиха в сряда, че Депай няма да пътува за Франкфурт поради болки в лявото бедро, но това не му попречи да бъде сред съотборниците си в днешния ден. Все още той се подготвя индивидуално. 

Отборът се завърна в петък сутрин от Германия , след като прекара нощта във Франкфурт. Шави не даде почивка на играчите си след 1:1 в първия четвъртфинал и ги изведе на Ciutat Esportiva Joan Gamper. Освен че каталунците не успяха да победят съперниците си, те дадоха ценна жертва – Пике беше сменен принудително още в средата на първата част поради контузия. Следващата тренировка ще е в събота на обяд, а малко по-късно старши треньорът ще се яви на пресконференция относно неделната визита на Леванте.

А ето кой е съдействал на ръководството в битката за нов контракт на Араухо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички