Агуеро е бесен заради Меси - кани се да напусне Барса?


Агуеро е бесен заради Меси - кани се да напусне Барса?
Снимка: Getty Images/Guliver

3222 0

След като стана ясно, че капитанът и суперзвезда на Барселона Лионел Меси напуска клуба, това повлече още проблеми за каталунците след себе си. Според beteve.cat едно от новите попълнения на "синьо-червените" вече иска да напуска заради факта, че няма да играе с Меси.

Това е нападателят Серхио Агуеро. Една от основните приини той да дойде на "Камп ноу" бе желанието му да играе със своя сънародник и приятел. Нападателят дори прие значително по-малка заплата от тази, която му предлагаха другаде, за да сбъдне мечтата си.

Когато Кун е подписвал с Барселона, той е получил обещание, че ще играе с приятеля си, с който действат заедно и в националния отбор. Сега Серхио се чувства предаден. Той и агентите му проучват договора му с каталунския клуб, подписан преди няколко седмици, за да опитат да променят условията по него. Ако това не се случи, Агуеро е готов да напусне клуба.

Както е известно, на 5 август Барселона обяви официално, че Меси напуска след 17-годишен престой на "Камп ноу". Ето кои петима играчи биха могли да го заменят в каталунския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички