Покруса в Барселона: Минорно настроение на първата тренировка след новината за Лионел Меси (СНИМКИ+ВИДЕО)


Покруса в Барселона: Минорно настроение на първата тренировка след новината за Лионел Меси (СНИМКИ+ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9011 0

Тягостна обстановка в Барселона! Тишина и мрачни физиономии - това можеше да се види днес на тренировъчния комплекс на отбора, по време на първото занимание на тима след новината за бъдещето на Лионел Меси

Тренировката се проведе в минорно настроение, а в интернет се появиха кадри, на които се вижда как футболистите на каталунците са приели неприятната изненада, че няма да играят редом до един от най-добрите играчи в света. 

Шокът за всички в клуба е огромен, а новината дойде само седмица преди старта на сезон 2021/22 в испанската Ла Лига!

Вероятно най-съкрушен от всички е аржентинецът Серхио Агуеро, който е на едва няколко тренировки с отбора, в който пристигна като свободен агент през това лято. Основна роля за преминаването му в Барса със сигурност бе изиграл добрият му приятел Лионел Меси, а бившият играч на Сити никога не е криел желанието си да играе на клубно ниво с него. 

 

 

Най-трудното за Барселона тепърва предстои. Напълно неясно е колко време ще трябва на клуба и на феновете му, за да се съвземат от "нокаута" в четвъртък вечер. По-рано днес запалянковци, които се бяха събрали около базата, нападнаха словесно Антоан Гризман, обвинявайки го за невъзможността на клуба да сключи договор с Меси и да се вмести във финансовите изисквания на Ла Лига. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички