Агентът на Кака: Той не искаше да напуска Милан и да отива в Реал Мадрид


Агентът на Кака: Той не искаше да напуска Милан и да отива в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

3206 0

Любопитно признание направи агентът на бившата футболна звезда Кака - Гаетано Паолило. Той твърди, че бразилецът далеч не е искал да напуска Милан и да поема в посока Реал Мадрид преди години, но това било наложително. Той прекара 6 сезона при "росонерите" преди да премине в Реал през 2009 година, за да се завърне за още един сезон на "Сан Сиро" през 2013 година.

"Да ви кажа истината - Кака не искаше да напуска Милан. Той се справяше добре в Милано - той и семейството му бяха доволни. Все пак - клубът го постави за продажба и веднага се появи Реал Мадрид, който бе добро решение. Тогавашният изпълнителен директор Галиани не искаше да го продава, но не зависеше от него. Разбира се - Реал Мадрид винаги си е Реал Мадрид - не говорим за случаен отбор, но това, което спечели в Испания, не е повече от това, което му даде Милан" - започна Паолило.

"Всяка година Реал Мадрид питаше дали има възможност да закупят Кака и веднъж Балдини и Миятович дойдоха до моята къща да говорим и там бе бащата на Кака. Кака не бе за продажба и винаги е повтарял едно нещо - не иска да напуска Милан. Помня след последния му мач за Милан трябваше да играе за Бразилия и отиде с една чанта. Изпратих го до летището, а той ми каза: "Ще се видим, когато се върна". Вместо това - тогава Милан бе принуден да го продаде на Реал" - завърши разказа си той. А кой футболист на Реал е "ухажван" от Дейвид Бекъм в момента?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички