Агентът на Дембеле се стресна - иска среща с Барса за нов договор на играча


Агентът на Дембеле се стресна - иска среща с Барса за нов договор на играча
Снимка: Getty Images/Guliver

2040 0

Агентът на Усман Дембеле Муса Сисоко възнамерява да се срещне с представители на Барселона. Това трябва да се случи през следващата седмица - на 24 или 25 януари, съобщава каталунският вестник "Спорт".

Агентът има за цел да разреши проблемите между клуба и играча, който беше изваден от състава заради отказа си да подпише нов договор с каталунците по условията, които клубът му предлага. Вчера французинът не беше в групата на Барса за осминафиналния мач от Купата на Краля срещу Атлетик (Билбао).

Според "Спорт" нито Дембеле, нито агентът му смятат, че преговорите с клуба за нов договор са се провалили. На предстоящата среща Сисоко възнамерява да се опита да се договори с Барселона за удължаване на настоящия контракт.

"Не мислете, че съм отпаднал от проекта на Барселона. Не говорете за намерения, които никога не съм имал. Осъждам тези, които казват нещо от мое име или от името на моя агент, на когото вярвам изцяло. Имам действащ договор и съм на разположение на клуба и треньора. Винаги съм се раздавал за своите съотборници и феновете и това няма да се промени. Не съм способен на измама и никога няма да се поддам на шантаж", написа самият футболист в Instagram. Ето на какво изказване от ръководството на клуба е реакция желанието на агента за среща

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички