Юрген Клоп похвали Луис Диас и коментира червения картон на Дарвин Нунес


Юрген Клоп похвали Луис Диас и коментира червения картон на Дарвин Нунес
Снимка: Getty Images

2779 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че ще проведе отделен разговор с новото попълнение Дарвин Нунес, който си изкара червен картон при равенството на мърсисайдци срещу Кристъл Палас в мач от втория кръг на английската Висша лига.

Уругваецът остави мърсисайдци с човек по-малко на терена в 57-ата минута, след като удари леко с глава Йоаким Андерсен, а това бе второ равенство за гранда, който в първия кръг на сезон 2022/23 завърши 2:2 при визитата си на Фулъм.

Говорейки пред "Sky Sports" след последния съдийски сигнал, Клоп каза, че Нунес осъзнава каква грешка е направил и добави, че нападателят трябва да свикне с физическите единоборства във Висшата лига и в бъдеще да реагира по-спокойно:

"Нунес знае, че направи грешка и аз ще проведа разговор с него. Няма голям смисъл да говоря за това публично. Той бе провокиран през цялото време, но това не е реакцията, която искам да виждам от него. Централните защитници ще правят подобни неща и в бъдеще, но той ще си вземе поука".

В същото време немският специалист похвали Луис Диас, който бе автор на изравнителното попадение: "Луис изигра супер мач. Особено след гола, той играеше като за трима или четирима футболисти. Отбеляза невероятно попадение, от което се нуждаехме, а след това имахме още две положения, но в крайна сметка спечелихме само точка. Една точка не е това, което искахме преди срещата, но, с оглед на развоя на мача, трябва да я приемем", завърши треньорът на Ливърпул.

*В следващия кръг на Острова Ливърпул гостува на Манчестър Юнайтед (22 август), а Кристъл Палас е домакин на Астън Вила (20 август).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички