Марко Ройс говори за положението на Борусия Дортмунд и защо все нещо не достига за пълен триумф


Марко Ройс говори за положението на Борусия Дортмунд и защо все нещо не достига за пълен триумф
Снимка: Getty Images/Guliver

1945 0

Немският гранд Борусия Дортмунд има една от най-верните и удивителни публики в света, а средната посещаемост на домакински мач е 80 000. Като, че ли обаче, в последните години все нещо минимално липсва на отбора, за да се поздрави с титла в Германия или Европа. Несъмнено е, че Дортмунд е сянка на Байерн Мюнхен, но нека не забравяме, че "жълто-черните" играха финал за Шампионска лига неотдавна.

Капитанът на Борусия Дортмунд - Марко Ройс кара вече 11-и сезон при "жълто-черните". Той изрази съмнения относно правилността на трансферната политика на Борусия Дортмунд.

" Жалко е, че подписваме с невероятно добри млади играчи, които, за съжаление, мечтаят да играят на друго място след 2-4 години, след като са се развили в Борусия.

Винаги има чувството, че можем да изградим отбор, а след година-две отборът отново се разпада, защото двама-трима добри играчи си тръгват.

Вижте играчите, които играха за нас през последните години. Ако всички бяха останали тук, щяхме да вдигнем много шум в Европа.

Това е футболният бизнес. Всеки има свои собствени цели", каза капитанът на Дортмунд в подкаста OMR.

Вижте още: Германски национал се забъркал в скандал: Ритал в корема бременната си жена!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички