Зидан има претенции към триото "BBC" и не се притеснява да го измени


Зидан има претенции към триото "BBC" и не се притеснява да го измени
Снимка: Guliver/GettyImages

1631 0

Триото Бензема, Бейл и Кристиано, популярно в световните медии като "BBC", може да претърпи сериозни промени и да бъде използвано все по-рядко от Зинедин Зидан. Френският специалист е стигнал до заключението, че трябва да промени навиците на триото, за да може "белия балет" да заиграе на пълни обороти.

Носителят на "Златната топка" е категоричен, че атакуващият тризъбец трябва да помага много повече в защита, след като "кралете" допускат голове прекалено лесно, а тримата почти не участват в дефанзивен план.

ФЕНОВЕТЕ НЕ МОГАТ ДА МУ ПРОСТЯТ! РОНАЛДО ОТКАЗА МИЛИОНИ ОТ СЕБЕ СИ ЗАРАДИ...

Това е и изискването към Зидан - да помагат в по-сериозното пресиране на опонента. Проблемът обаче е, че Бензема имаше контузия в началото на сезона, а заради Евро 2016 Гарет Бейл и Кристиано Роналдо са далеч от най-добрата си физическа форма. Това може да принуди Зидан да направи промяна в обичайния си титулярен състав.

Алваро Мората е най-близо до това да пробие в "официалния" стартов състав на Зидан. Въпреки че не бележи редовно, испанският нападател пресира сериозно съперниците, а освен това уменията му с гръб към вратата са ненадминати в настоящата селекция на Зидан.

ДОБРА НОВИНА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА РЕАЛ - ДВАМА КОНТУЗЕНИ В БАРСЕЛОНА

Другите двама претенденти са Марко Асенсио и Лукас Васкес, като вторият загатна, че може да поеме по-сериозна отговорност още през миналия сезон, когато запълваше "дупките" в нападение при честите контузии на Гарет Бейл, а в края на сезона и на Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички