За простосмъртните тези цифри са добри, но за Роналдо са кризисни


За простосмъртните тези цифри  са добри, но за Роналдо са кризисни
Снимка: Guliver/Getty Images

992 0

Да се завърнеш след контузия и да вкараш 4 гола в 8 мача за всеки простосмъртен футболист би било доста добра статистика, но когато става въпрос за Кристиано Роналдо, се говори за "суша".

Цели девет удара отправи португалската суперзвезда срещу Легия, но нямаше късмета да се разпише при разгрома с 5:1, но все пак даде две асистенции. Роналдо има 2 гола в ШЛ и 2 в Примера дивисион откакто се завърна след контузията, получена в началото на финала на Евро 2016.

БЕЙЛ ПРЕКЪСНА ДВУГОДИШНА ГОЛОВА СУША В ШЛ

Той е прекарал 678 минути на терена този сезон и статистически бележи на всеки 169 минути, което не е лошо, но подчертаваме, че става въпрос за Роналдо. Роналдо, който от преминаването си в Реал Мадрид има 262 гола в 224 мача...

 

 

Миналият сезон той завърши с 51 гола за 4 294 минути на терена или средно с попадение на всеки 84.1 минути. По-миналият сезон вкарваше на всеки 71.7 минути, а по-по-миналият - на всеки 72.4 минути, така че се разбира защо се говори за "криза".

Трябва да се подчертае, че Роналдо вкара 5 гола в 2 мача от световните квалификации с Португалия, но те бяха в мачове с Андора и Фарьорски о-ви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички