Вижда ли се Роналдо като треньор след края на кариерата си?


Вижда ли се Роналдо като треньор след края на кариерата си?

1137 0

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо определи спечелването на Евро 2016 като най-голямото постижение в неговата кариера. Нападателят, който има всички значими трофеи, освен световна титла със "селесао", е категоричен, че всички успейи с Реал Мадрид са му на сърцето, но за 2016 върхът е бил именно във Франция.

Ако трябва да избирам най-яркия момент през 2016 година, то това е триумфът с Португалия на Европейското първенство във Франция. Мисля, че това е върхът в кариерата ми. Това, разбира се, не омаловажава останалите ми трофеи през годината - Шампионска лига и Световното клубно първенство, но титлата на Евро 2016 е по-специална, тъй като е първата в историята на Португалия", каза CR7 пред сайта на ФИФА.

Капитанът си припомни финала на европейското първенство, когато напусна принудително терена заради контузия, а оставащата част от мача изкара край тъчлинията, давайки указания на съотборниците си на терена. Роналдо обаче не се вижда в ролята на треньор след време.

"Трудно ми е кажа на този етап, но по-скоро не се виждам като треньор. Но никога не казвай никога", сподели Роналдо с усмивка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички