Шеф на Барса: От Ливърпул склониха да намалят исканата сума за Коутиньо


Шеф на Барса: От Ливърпул склониха да намалят исканата сума за Коутиньо
Снимка: Guliver/GettyImages

1878 0

Вицепрезидентът на Барселона Жорди Местре разкри, че от Ливърпул са склонили да намалят исканата цена за Филипе Коутиньо. Днес бразилският плеймейкър официално подписа 5-годишен договор с каталунците, като по непотвърдени данни от Барса са платили на бившия му клуб сумата от 160 милиона евро, въпреки че първоначално от Анфийлд са настоявали за 200 милиона.

„Поради клауза в договора и желанието на Ливърпул, не можем да разкрием точната сума на трансфера, но това, което мога да кажа е, че сумата бе значително намалена. Това ни позволи този път да финализираме сделката“, коментира Местре.

Междувременно по-рано днес стана ясно, че Коутиньо няма да може да дебютира за новия си тим в следващите три седмици заради проблем в бедрото. Това установиха подробните медицински изследвания, на които бразилецът бе подложен. Лекарите са открили контузия, за възстановяването от която ще са нужни около 20 дни. Според испанските медии, в щаба на Барселона са били запознати с този факт още преди подписването на контракта и днешните резултати не са ги изненадали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички