"Меси от Малага" си избра много интересен номер в Реал Мадрид


"Меси от Малага" си избра много интересен номер в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

3499 0

Сигурното ново попълнение на Реал Мадрид - Браим Диас, няма никакво намерение да остава в Манчестър Сити, след като двата клуба се разбраха за трансфер, но Хосеп Гуардиола направи финален опит да убеди испанеца да остане в тима. Според вестник "Марка", футболистът дори вече е избрал номера, с който ще играе при "белите" - 21.

Интересен факт е, че това беше номерът, с който игра Сантиаго Солари по време на кариерата си на футболист в Реал Мадрид. В момента именно той е треньор на "кралете".

Що се отнася до сделката, тя ще излезе 15 милиона евро на испанския клуб. Диас е с изтичащ договор през идното лято, но двете ръководства са в добри отношения и Флорентино Перес в крайна сметка ще плати тази сума, след като първата оферта от 10 милиона евро беше отказана.

Диас е в полезрението на Реал Мадрид още от детските си години, когато е в школата на Малага. Тогава "Меси от Малага" остава в отбора си, а през 2013 преминава в Манчестър Сити. Там обаче така и не получава шанс за изява, а едва на 19-годишна възраст той е считан за един от големите таланти на испанския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички