Меси: С Барселона не водим преговори за нов договор


Меси: С Барселона не водим преговори за нов договор
Снимка: Getty Images/Guliver

2213 0

Лионел Меси коментира своя договор с Барселона и сподели, че не може да коментира клаузите в него, както и това дали той ще бъде подновен или не. Меси добави още: "Баща ми отговаря за споразуменията ми с клуба, но сега не преговаряме за ново такова." Припомняме, че се появи информация, че аржентинецът може да напусне Барселона в края на сезона със свободен трансфер заради опция в контракта му. Каталунците побързаха да успокоят феновете си и обявиха, че са готови да предложат доживотен договор на нападателя.

Ето и какво каза Меси пред "SPORT": "Не мога да потвърдя нищо, защото сделката между мен и Барселона е конфиденциална. Това е и причината да не мога да коментирам нищо свързано с нея." Аржентинецът добави: "Не искам да имам договор с много дълга продължителност и да бъда в отбора заради него. Искам да бъда тук, защото се чувствам добре физически, играя на високо ниво и съм важен играч за отбора. За мен по-високата заплата или някоя клауза не значат нищо. Други неща ме мотивират и смятам, че най-важното е да имаме клуб, който печели,  завърши легендата на Барселона.

Преди няколко дни се появи информация, че Меси може да осъществи изненадващ трансфер в МЛС, но днес нападателят успокои феновете на "каталунците". Какво сподели аржентинецът можете да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички