Лео Меси обяви какво би отговорил, ако Роналдо го покани на вечеря


Лео Меси обяви какво би отговорил, ако Роналдо го покани на вечеря
Снимка: Getty Images/Guliver

21726 0

Звездата на Барселона Лионел Меси отговори на коментара на Кристиано Роналдо, че би поканил аржентинеца на вечеря. Двамата вече доста години си съперничат за най-ценните индивидуални награди във футбола и за рекордите в играта, като Меси заяви, че би приел подобна покана от португалеца.

"Дали бих приел покана от Роналдо да вечеряме? Да, без проблем. Винаги съм казвал, че между нас няма никакви разногласия. Може да не сме приятели, тъй като никога не сме споделяли една съблекалня, но аз винаги присъствам с него на церемониите по награждаване, нямам проблем с това. Между другото, на неотдавнашна среща (в Монако, бел.ред.) разговаряхме с него доста време", заяви капитанът на Барселона в интервю за вестник "Спорт".

"Не знам дали ще се състои такава вечеря, защото по очевидни причини не знам дали ще се засечем. Всеки от нас има собствен живот и своите отговорности. Но, разбира се, бих приел поканата му", допълни Лионел. Вижте в този материал кой от двамата бележи повече с напредването на възрастта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички