Меси коментира дали се чувства фаворит за "Златната топка"


Меси коментира дали се чувства фаворит за "Златната топка"

6567 0

Нападателят на Барселона Лионел Меси сподели, че индивидуалните награди са на второ място за него. Аржентинецът коментира предстоящата борба за "Златната топка", която е покорявал вече пет пъти.

"Дали се чувствам фаворит в борбата за "Златната топка"? Не знам. Сега не е толкова лесно да се определи главният претендент, както преди. В последните години всички гледат отборните резултати, което не е лошо. Особено значение придава Шампионска лига. В другите случаи се гледа световният шампионат, въпреки че понякога той се счита за важен при избора за победител, а понякога не. На практика няма ясни критерии, по които може да се определи носителя на "Златната топка". Никога не съм се чувствал фаворит или не. Вече съм казвал, че индивидуалните награди са на второ място за мен", заяви Меси, цитиран от каталунския ежедневник Sport.

Тримата претенденти за престижното индивидуално отличие за тази година са Меси, Кристиано Роналдо и Върджил ван Дайк (Ливърпул). Вижте в този материал какво каза Роналдо за индивидуалните награди.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бизнес и спорт


Безграничното въздействие на Барселона над Каталуния

Консултантската компания PricewaterhouseCoopers публикува доклад за въздействието на футболен клуб Барселона...

Реклама
Реклама