Лионел Меси обясни кога ще се завърне в игра


Лионел Меси обясни кога ще се завърне в игра
Снимка: Getty Images/Guliver

4285 0

Звездата на Барселона Лионел Меси все още лекува контузия и от началото на сезона не е влизал в игра за каталунците. Аржентинецът призна, че и този уикенд няма да играе, когато отборът му се изправя срещу Валенсия, но има шанс да се възстанови за първия мач в Шампионска лига. В него Барса ще се изправи срещу Борусия Дортмунд.

"Все още тренирам индивидуално. Нямам конкретна дата за моето завръшане. Правя тестове и когато съм готов на 100% ще се върна в игра. Няма да играя срещу Валенския, но ще опитам да се върна за Дортмунд или Гранада", заяви Меси пред Sport.

"Беше много неприятно, тъй като се случи по време на първата ми тренировка. Не беше тежка контузия и очаквах да се завърна след 15-ина дни, но когато започнах тренировка преди мача с Бетис, почувствах дискомфорт. "

"Това означаваше, че ще бъда извън игра по-дълго време от очакваното. Обясниха ми, че травмата в прасеца е сложна и дори когато си мислиш, че е добре, може да не е така. Това не ми се бе случвало преди, но вече знам какво е. Сега съм отпочинал, но ще играя единствено, когато съм напълно възстановен", допълни звездата на каталунците.

Меси коментира и за първи път публично сагата около Неймар това лято. Бразилецът бе близо до завръщане, но в крайна сметка остана в ПСЖ - ето какво е мнението на Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички