Клеман Лангле: След края на сагата с Неймар сме по-спокойни


Клеман Лангле: След края на сагата с Неймар сме по-спокойни
Снимка: Getty Images/Guliver

24594 0

Защитникът на Барселона Клеман Лангле коментира неосъществения трансфер на бразилската звезда Неймар обратно на "Камп Ноу". Французинът заяви, че се радва, че летният трансферен прозорец е затворил и сега отборът може да се насочи единствено към формата и играта си. Появи се информация, че напрежението в съблекалнята на клуба се повишава и пред мениджъра Ернесто Валверде стои задачата да върне отборния дух.

Припомняме, че много от титулярите на Барселона бяха спрягани за трансфер в посока Париж за сметка на Неймар. Клеман Лангле сподели: " Неймар? Имаше много спекулации, да. Беше много напрегнат период. Най-накрая всичко свърши. Сега можем да се фокусираме върху играта си и да вършим работата си по-лесно", завърши французинът.

От началото на сезона отборът на Барселона записа слаби резултати, като има само 4 точки от 3 двубоя, след равенство с Осасуна и загуба от Атлетик Билбао на старта на кампанията. Сега всички са готови да подобрят играта си и да намерят познатата форма за "каталунците"- нещо, към което се стреми и Клеман Лангле. Междувременно се появи информация около неосъществения трансфер на Неймар(повече по темата прочетете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички