Играч с 400 мача за Реал: Как в ерата на Меси Роналдо спечели 5 "Златни топки?!


Играч с 400 мача за Реал: Как в ерата на Меси Роналдо спечели 5 "Златни топки?!
Снимка: Getty Images/Guliver

5191 0

Бившият халф на Реал Мадрид Хосе Мария Гутиерес-Гути отново подразни феновете на испанския гранд и тези на Кристиано Роналдо, изразявайки възхищението си към Лионел Меси. Гути, който има близо 400 мача за "Кралския клуб", изрази уудването си как в "епохата на Меси" бившата звезда на Реал е успял да спечели 5 пъти "Златната топка".

"Познавам само един играч, който е бил зверски успешен във всеки мач. Това е Меси. Всеки път, когато той излиза на терена, нещо се случва. Другите имат възходи и падения", заяви испанецът, цитиран от goal.com.

"Оценявам това, което Кристиано прави, той е страхотен играч. Но избирам Меси. Той има по-голям талант, въпреки че Кристиано е повече голмайстор. Той сам се е изградил. Невероятно е, че в епохата на Меси Роналдо успя да спечели пет "Златни топки". Роналдо липсва на Реал", допълни Гутиерес. А какъв антирекорд повтори Меси в мача срещу Валенсия снощи вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички