Гризман обясни за кое му е трудно да разгадае Лионел Меси


Гризман обясни за кое му е трудно да разгадае Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

8366 0

Нападателят на Барселона Антоан Гризман говори за адаптацията си в клуба. Французинът обяви, че все още изпитва трудности в разчитането на играта на партньора си в атака Лионел Меси. Гризман подсили каталунския гранд през лятото на 2019 година.

"Горд съм, че играя за Барса. Много съм щастлив да бъда тук. Баща ми е много радостен да види своя син като играч на този клуб. Искам да напиша част от историята на този клуб. Но трябва да работя, за да постигна това и да бъда важен играч за отбора и клуба", заяви нападателят, цитиран от "DAZN Italia".

"Трябва да продължа да се подобрявам както по отношение на отбелязаните голове, така и на асистенциите. Все още се опитвам да се адаптирам по-добре към стила на игра на съотборниците ми, да подобря действията си от тактическа гледна точка. Физически се чувствам много добре, това ще ми позволи да подобря своите показатели", допълни Гризман.

"Що се отнася до Меси, Лео е най-добрият играч в света. Доволен съм да играя с него в един отбор. Все още се опитвам да разбера неговите движения и да разбера как да се отворя, за да подобря взаимодействието си с него, когато топката е у него", завърши той. А какви са трите причини Гризман още да не е заблестял в Барса вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички