Роналдо не е най-скъпият футболист в Серия А, вижте кой е на първо място


Роналдо не е най-скъпият футболист в Серия А, вижте кой е на първо място
Снимка: Gulliver/GettyImages

6238 0

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо не е най-скъпият футболист в Италианската Серия А в момента. Това показва класацията на най-големият сайт за следене на трансфери и трансферни суми на футболистите Transfermarkt.com. Португалецът заема едва третата позиция в подреждането, след като е смъкнал 15 милиона евро от цената си и в момента е оценяван на 75 милиона евро.

Интересното е, че най-скъп в Серия А според сайта е съотборникът на Роналдо в Ювентус Пауло Дибала. След страхотната си форма през настоящия сезон Дибала е добавил към цената си 10 милиона евро и вече струва 85 милиона. Втори след него се подрежда сънародникът му от Интер Лаутаро Мартинес, чиято цена е скочила двойно от лятото насам и в мометна е 80 милиона евро. Заедно с Роналдо на третата позиция се нареждат бранителя на Интер Калиду Кулибали, нападателят на Интер Ромелу Лукаку и съотборникът на португалеца в Ювентус Матайс Де Лихт.

Топ 8 допълват Сергей Милинкович-Савич от Лацио и Миралем Пянич от Ювентус, които са оценявани на 70 милиона евро. А ето кои са най-популярните футболист и отбор в Китай според проучване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички