Гризман е взел решение за бъдещото си


Гризман е взел решение за бъдещото си
Снимка: Getty Images/Guliver

2021 0

Нападателят на Атлетико Мадрид и Франция Антоан Гризман отново не съобщи решението си дали ще остане при "дюшекчиите", или ще приеме ново предизвикателствп.

Преди няколко дни Гризман заяви, че ще реши въпроса с бъдещето си преди първия мач на националния си отбор на Световното първенство, а това е двубоят срещу Австралия в събота, 16 юни. Другите съперници на "петлите" са Перу и Дания. Изглежда обаче, че бъдещето му ще стане ясно след края на Мондиала.

"Съжалявам, знам, че всички очакват, но днес не е денят да говоря за бъдещето си”, заяви Гризман, допълвайки, че решението вече е взето, но не е мястото да се говори затова. 

Кандидат за Гризман е Барселона, но има и вариант футболистът да остане в Атлетико. Миналият сезон острието на "дюшекчиите" вкара 19 гола и асистира за девет в 32 мача от Примера дивисион. Иначе в договора му с "дюшекчиите" има клауза за предварителното му разтрогване срещу 100 млн. евро, която влиза в сила на 1 юли. Именно от нея се очакваше да се възползва Барса, за да го ангажира.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички