Директор в Барселона потвърди, че бъдещето на Меси в тима не е сигурно


Директор в Барселона потвърди, че бъдещето на Меси в тима не е сигурно
Снимка: Guliver/Getty Images

8653 0

Бъдещето на звездата на Барселона Лионел Меси в тима изглежда все по-несигурно. Подобни спекулации витаяв в медийното простреанство витаят от няколко месеца, но вече изпълнителният директор на Барселона Оскар Грау намекна, че ще бъде трудно да го задържат.

„Ние трябва да погледнем на ситуацията с хладен ум. Барселона не може да отделя 70% от бюджета си за заплати. Ние трябва да работим много усилено в тази посока“, коментира Грау.

Настоящият договор на аржентинеца е до 2018 година. Меси печели по 22 млн. евро на година, а бюджета на Барселона за годината е рекордни 695 млн. евро. Барселона е вторият клуб в света, след Манчестър Юнайтед, който плаща най-високи възнаграждания.

„Единият вариант е да увеличим приходите на клуба, което сме го поставили като основна цел в нашия стратегически план. Ние искаме да имаме най-доброто, но също така трябва да имаме приоритети. Ние искаме най-добрият футболист в света, и най-добрият за всички времена да остане в Барселона. Ние трябва да действаме с една обща мисъл“, каза още Оскар Грау.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички