Директор в Барселона потвърди, че бъдещето на Меси в тима не е сигурно

Бъдещето на звездата на Барселона Лионел Меси в тима изглежда все по-несигурно. Подобни спекулации витаяв в медийното простреанство витаят от няколко месеца, но вече изпълнителният директор на Барселона Оскар Грау намекна, че ще бъде трудно да го задържат.

„Ние трябва да погледнем на ситуацията с хладен ум. Барселона не може да отделя 70% от бюджета си за заплати. Ние трябва да работим много усилено в тази посока“, коментира Грау.

Барселона наложи забрана не само на Пике, а на всички играчи да говорят за съдиите

Играчите на Барселона са получили забрана да говорят със съдиите или за тях преди, по време и след мачовете. Това разкри изпълнителният директор ...

Настоящият договор на аржентинеца е до 2018 година. Меси печели по 22 млн. евро на година, а бюджета на Барселона за годината е рекордни 695 млн. евро. Барселона е вторият клуб в света, след Манчестър Юнайтед, който плаща най-високи възнаграждания.

„Единият вариант е да увеличим приходите на клуба, което сме го поставили като основна цел в нашия стратегически план. Ние искаме да имаме най-доброто, но също така трябва да имаме приоритети. Ние искаме най-добрият футболист в света, и най-добрият за всички времена да остане в Барселона. Ние трябва да действаме с една обща мисъл“, каза още Оскар Грау.

 

 

Още по темата

Please select answer!