"Дембеле е като голямо дете. 18-годишен не трябва да получава 4 милиона"

Бившият играч на Барселона - Кевин-Принс Боатенг, говори пред медиите именно относно периода си, прекаран на "Камп Ноу". Футболистът на Фиорентина, също така, определи Усман Дембеле като "едно голямо дете".

"Видях как Усман Дембеле е като едно голямо дете, което може да закъснява за тренировка, когато си поиска. Просто трябва да го приемеш такъв, какъвто е. Днес се получава ситуация, при която младите играчи взимат прекалено много пари. Не е нормално 18-годишните да взимат по 4 милиона евро заплата" - сподели мнението си Боатенг, относно Дембеле и по-младите му колеги.

"L'Equipe" издаде невероятната причина за отказа на Дембеле да премине в ПСЖ

Снощи журналистът Гийом Балаге разкри неизвестни подробности за несъстоялия се трансфер на Неймар обратно в Барселона това лято. Едно от разкрити...

Припомняме, че от Барселона бяха готови да се разделят с 22-годишния Дембеле, за да си върнат Неймар. Сделката обаче пропадна, като самият французин не желаеше подобен трансфер. Кои са другите играчи на каталунците, които попаднаха в трансферната сага на лятото - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!