"L'Equipe" издаде невероятната причина за отказа на Дембеле да премине в ПСЖ


"L'Equipe" издаде невероятната причина за отказа на Дембеле да премине в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

9222 0

Снощи журналистът Гийом Балаге разкри неизвестни подробности за несъстоялия се трансфер на Неймар обратно в Барселона това лято. Едно от разкритията на журналиста бе, че ПСЖ са искали Иван Ракитич, Усман Дембеле и Жан-Клер Тодибо плюс сумата от 150 милиона евро за бразилската звезда. Но единствен френското крило не е приел да влезе в сделката.

Днес стана ясно защо младокът е провалил трансфера на Неймар на "Камп ноу". Според "L'Equipe", Дембеле се надява да се бори в бъдеще за "Златната топка", а по негово мнение, първенството на Франция е доста по-малко конкурентоспособно от испанската Ла Лига. Затова френският национал е решил да не отива в Лига 1, за да съхрани шанса си да спечели най-ценната индивидуална награда във футбола.

През миналия сезон 22-годишният Дембеле записа 42 мача за Барселона, в които реализира 14 гола. Сега младокът лекува контузия. А кое крило са се опитали да вземат каталунците в последните дни на летния трансферен прозорец вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички