Всички звезди на Барселона, които попаднаха в трансферната сага с Неймар това лято


Всички звезди на Барселона, които попаднаха в трансферната сага с Неймар това лято
Снимка: Getty Images/Guliver

7360 0

Трансферната сага около завръщането на Неймар в Барселона сякаш няма край. Каталунците изпратиха редица оферти към ПСЖ, но френският шампион упорито ги отказва, искайки умопомрачителна сума за бразилеца. Именно с цел намаляване на исканите пари, испанците включваха различни свои играчи в офертите си. Вижте кои бяха и са замесени:

Жан-Клер Тодибо и Артур Мело бяха последните две спрягани имена. Играчът, който е най-високо ценен и същевременно предложен, е Усман Дембеле. От ПСЖ нямат против да се подсилят с френското крило, но 22-годишният играч не желае подобен трансфер. Подобна е ситуацията и с Иван Ракитич, който също не е съгласен да премине при парижани.

Следващият е Нелсон Семедо, а отново положението е напълно еднакво с това на Дембеле и Ракитич. Филипе Коутиньо и Самуел Юмтити бяха другите замесени, но за пореден път - безуспешно, като дори вече Коутиньо е пратен под наем в Байерн.

Междувременно, в Барселона изгрява нова звезда - тази на Ансу Фати. Вижте в каква престижна класация попадна тийнейджърът (до Мбапе, Азар, Пирло, Малдини...) - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички