Барселона иска да продаде Суарес още този месец


Барселона иска да продаде Суарес още този месец
Снимка: Guliver/Getty Images

3262 0

Барселона има сериозни проблеми при осъществяването на желан от тях изходящ трансфер. Каталунците искат да се разделят с Денус Суарес още през този месец, но халфът е готов да напусне "Камп Ноу" само заради един отбор и това е Арсенал.

От Барселона обаче засега са прекратили разговорите с "артилеристите", защото не могат да се разберат по параметрите на сделката. Именно заради това от Барселона искат да принудят Суарес да разгледа офертите и от другите отбори, въпреки че халфът е решен да се събере отново с Унай Емери.

Според английските медии Арсенал е готов да вземе под наем Суарес като плати за това 1,7 милиона паунда. Каталунците не са доволни от тази оферта, защото искат да продадат халфа. Той пък от своя страна не иска да удължи договора си. Интерес към него има от страна на Бетис и Севиля, но 25-годишният футболист е категоричен, че не иска в нито един от тези отбори.

Новото попълнение на Барселона Френки Де Йонг пък разкри с кой номер мечтае да играе на "Камп Ноу". Отговорът е много любопитен - може да го видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички