Алба подписа новия си договор и заяви: Ще бъда на това ниво и след 5 години


Алба подписа новия си договор и заяви: Ще бъда на това ниво и след 5 години
Снимка: Getty Images/Guliver

1338 0

Защитникът на Барселона Жорди Алба вече официално подписа новия си договор, който е до лятото на 2024 г. От клуба съобщиха за договорката още в края на февруари, но днес Алба сложи и подписа си.

Вече седем сезона Алба е на "Камп Ноу", като преди престоя си в Валенсия бе и част от школата на Барса. Откупната му клауза пък скача на 500 млн. евро. "За мен този момент е много емоционален. Настройката ми е да продължавам да се боря на терена по същия начин, по който съм го правил досега. Новият договор не променя нищо, защото ще продължа да бъда на това ниво и през следващите пет години".

"Като тим ще продължим да се борим за всички трофеи. Понякога е трудно, но ние няма да се откажем. Да съм част от този отбор винаги е било мечтата ми - казвах го още като футболист на Валенсия. Такъв контракт е награда за всеки един футболист”, заяви още Алба.

Бившият нападател на Барселона Ривалдо пък даде интересна прогноза кой би могъл да замени Меси в тима - вижте какво заяви в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички