Агентът на Бейл: Феновете на Реал трябва да целуват краката на Гарет


Агентът на Бейл: Феновете на Реал трябва да целуват краката на Гарет
Снимка: Guliver/GettyImages

1471 0

Агентът на Гарет Бейл заяви, че феновете на Реал Мадрид трябва да се срамуват от себе си за това, че са освирквали уелския национал по време на загубата от Барселона с 0:1 в поредното издание на Ел Класико в събота. Това бе третото последователно поражение на мадридчани у дома в лигата от 15 години насам, като доста от домакинските привърженци на "Сантяго Бернабеу“ освиркаха Бейл при смяната му през втората част.

Загубата означаваше и 12 точки изоставане от върха за възпитаниците на Сантяго Солари, където се намира вечният им съперник, търсещ пета титла в Ла Лига за последните шест години.

Бившето крило на Тотнъм Бейл пожъна успехи след идването си в Мадрид през 2013, печелейки четири пъти Шампионска лига и реализирайки в два от финалите, включително два при последния триумф на "Белия балет“ над Ливърпул с 3:1. Именно за тези моменти той заслужава да получи огромно уважение от феновете на Реал, според неговия агент Джонатан Барнет.

И НА ПЕРЕС МУ ПИСНА ОТ БЕЙЛ, РАЗКАРВА ГО ПРЕЗ ЛЯТОТО

"Това поколение от фенове на Реал ще говори дълго време за головете на Бейл, сподели Барнет за Скай Спортс. - Честно казано те трябва да се срамуват от себе си. Гарет заслужава само и единствено уважение. Начинът, по който те се отнасят с него, е меко казано отвратителен. В шестте години, прекарани в Испания, той е спечелил абсолютно всичко. Той е един от най-добрите играчи в света. Тези привържениците трябва да му целуват краката“, добави агентът.

29-годишният футболист усеща напрежение върху себе си през този сезон повече и заради напускането на Кристиано Роналдо в посока Ювентус. Появиха се наскоро и информации, че Бейл има проблеми с комуникацията със съотборниците си и не е щастлив в Реал – нещо, което бе подкрепено и от факта, че той не отпразнува победния си гол при успеха като гост над Леванте с 2:1 наскоро. Но Барнет отрече подобни информации и настоя, че клиентът му ще остане в Мадрид и през следващия сезон.

"Въпреки това, което пишат испанските медии, той е щастлив в Реал. Той говори добър испански език и няма никакъв проблем между него и останалите футболисти в отбора. Хората, които пишат подобни информации за него, не знаят нищо за него. Не е имало нито веднъж разговор между Гарет и ръководството за евентуален трансфер. Той няма да ходи никъде това лято“, увери Барнет. Вижте каква е статистиката на уелсеца в мачовете с Барселона на "Бернабеу" в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички