И на Перес му писна от Бейл, разкарва го през лятото


И на Перес му писна от Бейл, разкарва го през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

3069 0

Гарет Бейл, който все още се брои от големите звезди в Реал Мадрид, през лятото е много вероятно да има нов отбор. Според испанските медии търпението към уелския национал е преляло и дори Флорентино Перес вече иска да го продаде. Доскоро той бе един от най-големите му защитници, но това вече се е променило.

Босът на "белия балет" не е доволен от факта, че Бейл не успя да се възползва от напускането на Кристиано Роналдо и да се наложи като водещ играч. Напротив - дори загуби и титулярното си място. Самият Перес вече е споделил пред свои близки, че времето на Бейл на "Сантяго Бернабеу" изтича.

Крилото пристигна в Мадрид през 2013-а и направи някои силни мачове, но взе участие едва в 58% от срещите на тима, като често имаше и контузии. Вкара 101 гола, но така и не успя да оправдае огромните очаквания, които имаше към него. Бейл няколко пъти бе свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед, но със сигурност ще има още кандидати за него.

А междувременно се появи и поредната статистика, която показва колко много липсва Роналдо на Реал - вижте я в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички