Абидал посъветва Мбапе да отиде в Барселона


Абидал посъветва Мбапе да отиде в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1202 0

Посланикът на Барселона Ерик Абидал заяви, че сънародниците му Усман Дембеле и Килиан Мбапе могат да се присъединят към Барселона.

Според информациите каталунците се интересуват от двамата играчи, но проблем за вземането на Мбапе ще бъде сериозният интерес, който Реал Мадрид проявява към него.

"Килиан трябва да остане в Монако, тъй като игра само 5 месеца за първия отбор, каза Абидал, цитиран от "L'Equipe". - Сега той трябва да затвърди нивото си, а след това да играе на Световното в Русия. Ако иска да напусне Монако, то нека премине в Барса", каза бившият защитник.

"Що се отнася до Дембеле, то мислех, че той ще отиде при каталунците още миналата година, защото притежава голям талант. Дали е възможно сега? Не зная, но във футбола всичко е възможно. Трансфер в Барселона би станал голям стимул за него, но аз не зная какво мисли за това ръководството. Футболист като Усман трябва да играе, това ще му помогне да продължи напред", категоричен бе Абидал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички