35-годишният Единсон Кавани избира от 2 опции за бъдещето - и двете са в испанската Ла Лига


35-годишният Единсон Кавани избира от 2 опции за бъдещето - и двете са в испанската Ла Лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2961 0

Бившият футболист на Данубио, Палермо, Наполи, ПСЖ и Манчестър Юнайтед - Единсон Кавани, най-вероятно ще продължи кариерата си в испанската Ла Лига, съобщи спортният журналист Фабрицио Романо.

През последните 2 сезона 35-годишният уругваец бе част от "червените дяволи" и се отчете с 59 мача, 19 гола и 7 асистенции на Острова, но договорът му изтече и не бе подновен.

Италианецът написа в профила си в социалната мрежа Twitter, че нападателят съвсем скоро ще вземе окончателно решение за бъдещето и най-вероятната дестинация за него е Испания!

Романо твърди, че два клуба от Ла Лига се опитват да убедят Кавани да подпише с тях - Валенсия и Реал Сосиедад. Вече са в ход и преговори за личните условия, а крайното решение зависи изцяло от Кавани.

*Валенсия започна сезон 2022/23 с победа и загуба - 1:0 срещу Жирона и 0:1 срещу Атлетик Билбао. Реал Сосиедад също има три точки в актива си, след като надигра Кадис с 1:0 и допусна поражение от Барселона с 1:4. За разлика от "прилепите" обаче, на "Аноета" ще се играят европейски мачове, тъй като Реал е в групите на Лига Европа (пълен жребий за груповата фаза).

Вижте още: Бивш вратар на Юнайтед сравни Роналдо и Магуайър с... умиращо куче!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички